1,4 kg melkchocolade, grof gehakt
8 normale gevulde chocolade repen naar keuze (bijv Snickers of Mars), grof gehakt.
100 g marsmallows
180 g gevulde chocoladebolletjes met honing (bijv Maltesers)
100 g gedroogde abrikozen, grof gehakt
100 g rozijnen
100 g cornflakes
100 g chocoladehagelslag
een bakplaat van 23x33x5cm met bakpapier bekleed
Doe de melkchocolade in een grote pan, zet hem op halfhoog vuur en laat hem af en toe roerend smelten.
Doe de gehakte chocoladerepen, marsmallows, chocoladebolletjes, abrikozen, rozijnen en cornflakes in een grote mengkom en giet de gesmolten chocolade erbij. Roer dit met een houtenlepel door elkaar tot alles gelijkmatig is vermengd.
Druk het mengsel uit op de voorbereide bakplaat en druk de bovenkant met een eetlepel stevig aan. Bestrooi de koek met de hagelslag. Laat hem afkoelen en zet hem een paar uur of tot de volgende dag in de koelkast. Snijd de koek in repen.