2010 Ter Aar

Het familie weekeinde is voorbij en het was bere gezellig! De kinderen hebben zich uitermate vermaakt, de neven en nichten en ooms en tantes ook. Tot twee keer toe buiten een heerlijk knapperend haardvuurtje, zaterdag een BBQ en zondag de restjes. Zoals gewoonlijk was er weer meer dan genoeg. En er was iets met biljarten en de verkeerde kant van de stok maar ik weet niet meer helemaal hoe het zat 😉 Zoek dat maar op in de foto’s.

De organisatie heeft weer prima werk geleverd! Waarvoor uiteraard onze dank!

De eerste foto’s druppelen al binnen en ik zal ze snel plaatsen. Meteen maar een oproepje aan Iedereen die foto’s heeft gemaakt, mail ze naar mij dan zet ik ze op de site. Staan ze al op internet? Prima geef mij de link dan pak ik ze vandaar!

Is er toevallig iemand die de juiste GPS lokatie heeft van de boerderij, volgens mij staat de marker namelijk niet goed op de kaart, dan pas ik dat ook nog even aan.

Groet,
Een oververmoeide Edwin 😀

edit: de foto’s van AadPetraMonique, Mariska en Edwin

Leave a Reply